Image

Geef jouw IT-product of IT-dienst een boost!

Optimale klant-tevredenheid!

Image

Het standaard IT-services portfolio bestaat niet meer. Klanten verwachten dat jouw diensten continu worden afgestemd op behoeften van nu. Dus aanpassen, uitbreiden of inkrimpen is orde van de dag. Dat moet goed en snel. Hoe pak je dat aan en waar begin je zodat het effect ook snel succesvol is? Daar komen wij om de hoek. 

Eneebel hanteert een unieke en onconventionele aanpak om jouw IT-services af te stemmen op de klant. Daarnaast ondersteunen wij jouw sales om deze diensten te positioneren bij nieuwe en bestaande klanten. Hierdoor ontstaan lange termijn relaties met klanten en optimale klanttevredenheid. 

Customer intimacy of niet

Welke diensten, producten en IT-services lever je aan klanten? Doe je dat vanuit een standaard portfolio met vaste tarieven, kies je voor maatwerk per klant of mix je beide varianten. Hoe borg je dan kwaliteit en zorg je voor optimale klanttevredenheid zodat je relatie met de klant een partnership wordt. 

De consultants van Eneebel werken al jaren voor toonaangevende IT bedrijven en helpen je met de ontwikkeling van jouw IT services portfolio. Uiteraard staat de klant centraal maar een partnership werkt beide kanten op. Hoe helpen jouw klanten jou om succesvol te zijn. Een goede mix tussen een aanbodgericht- en vraag gestuurd IT services portfolio is belangrijk om de samenwerking met jouw klanten te optimaliseren.

Hét adoptieplatform

Een design sprint duurt maximaal vijf dagen, iedere dag is een fase. De sprint start op maandag en eindigt op vrijdag. Omdat het proces vast staat, kunnen we ons volledig richten op de oplossing. We passen verschillende design thinking-tools toe om te komen tot de mooiste ideeën.

De beste ideeën en mooiste prototypes komen alleen tot stand als er naast een strak proces ook op tijd wordt gezorgd voor ontspanning in de vorm van energizers en gezond eten en drinken. Hieronder is een voorbeeld van een design sprint weekplanning:

Game on!

Wij geloven dat leren leuk moet zijn. Ons adoptieplatform bevat daarom veel interactieve elementen waarbij de gebruiker wordt uitgedaagd om net dat extra stapje te zetten.

Bekijk hieronder enkele screenshots van het adoptieplatform.

  • Add some content to your block grid item here. The block grid responds a little differently than traditional columns, allowing you to mix and match for cool effects.
  • Add some content to your block grid item here. The block grid responds a little differently than traditional columns, allowing you to mix and match for cool effects.
  • Add some content to your block grid item here. The block grid responds a little differently than traditional columns, allowing you to mix and match for cool effects.

Wie?

Het Sprint-team bestaat uit 7 personen. Samen kunnen we vooraf deze groep bepalen. Het moet in ieder geval een multidisciplinair team zijn die in staat moeten kunnen zijn om uiteindelijk het prototype te kunnen leveren (van product manager tot developer of marketing).

Tijdens de sprint bepalen we ook gezamenlijk de rol van de decider. Deze persoon krijgt het recht knoop door te hakken door een keuze te maken of richting te kiezen op het moment dat het team verzandt in discussie. We moeten immers in vijf dagen een prototype leveren.. 😊

Naast het team is het ook goed om vooraf (wanneer mogelijk) al echte eindklanten te benaderen, te plannen en mee te nemen in de sprint om zo optimaal feedback te mogen ontvangen.

Klaar voor vertrek?

Wil je meer weten over onze unieke aanpak? Neem dan contact met ons op!

Twijfel je nog, dan komen wij uiteraard vrijblijvend bij je langs om een demo te geven zodat je kunt ervaren wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact

De consultants van Eneebel komen graag met je in contact. Bel of mail ons voor een adviesgesprek

  • info@eneebel.nl
  • +31 40 266 8547
  • Kennedyplein 200, 5611 ZT Eindhoven
Placeholder