Image

Adoptie bepaald het succes!

Placeholder

Kennis, houding en gedrag

Het besluit om te starten met Microsoft Office 365 wordt meestal genomen door het management. Logisch dat niet alle gebruikers bij de besluitvorming betrokken worden. Maar zonder betrokkenheid geen begrip, zonder begrip geen draagvlak en dus vaak weerstand. Medewerkers gaan begrijpelijkerwijs in de ankers als ze geen duidelijk antwoord krijgen op de vraag ‘Wat heb ik eraan?’.

Als jouw organisatie echt wil profiteren van Microsoft Office 365 moet je ervoor zorgen dat de medewerkers dit gaan omarmen. Een adoptietraject is noodzakelijk voor succesvol gebruik! Eneebel gaat echter verder dan alleen een adoptietraject. Het is niet alleen de kennis die het succes bepaald maar vooral ook houding en gedrag. Daarom bepalen we samen met jou een adoptiestrategie waarin we de herkenbaarheid van de medewerkers centraal stellen. We maken gebruik van diverse middelen zoals trainingen, kennisdeling, een digitaal adoptieplatform en natuurlijk uitgebreide communicatie. Daarnaast houden we ervan om in alles wat we doen de humor niet te vergeten. Als mensen blij worden is alles veel leuker!

Anders leren

Wij vinden dat verandering begint vanuit je hart. Als mensen voelen wat je bedoelt is dat veel beter dan louter snappen wat je bedoelt. Dat is onze filosofie en dat is de rode draad door het leerprogramma dat wij voor jouw organisatie opzetten. Niet alleen klasjes en knoppencursussen maar vooral kennisdelen en van elkaar leren wat wel werkt en wat niet. Natuurlijk doen we dat op een moderne manier met ondersteuning van een digitaal leerplatform dat speciaal is opgezet voor adoptie van Microsoft Office 365.

Ons doel is niet alleen om medewerkers te leren omgaan met Microsoft Office 365 maar om samen met de medewerkers een lerende organisatie te worden.

Hét adoptieplatform

De inzet van een adoptieplatform maakt het mogelijk om eenvoudig alle belangrijke zaken rondom leren, ontwikkelen en veranderen zelf te managen en te monitoren. Verder biedt het adoptieplatform ondersteuning bij het plannen, volgen en geven van trainingen en geeft het inzicht waar in het traject de medewerkers zich bevinden en wat de voortgang is. Dit adoptieplatform bevat persoonlijke content, social learning elementen zoals “veel gestelde vragen” en forums waar kennis en ervaring met elkaar gedeeld kan worden, maar waar ook de managementrapportage, communicatie en planning is ondergebracht.

We implementeren jouw huisstijlelementen wat zorgt voor herkenning en daarmee verhogen we het draagvlak, gebruiksgemak en vooral de adoptie van de content.

We vinden belangrijk dat de deelnemers met plezier de trainingen doorlopen, plezier zorgt voor resultaat en resultaat zorgt voor plezier.

Daarnaast kunnen ze ook feedback krijgen op opdrachten. Dit maakt dat het leren interactief en persoonlijk wordt waardoor actief deelnemen aan de training vanzelfsprekend wordt, hierin zit de kracht van de combinatie van IQ en en vooral ook EQ.

Game on!

Wij geloven dat leren leuk moet zijn. Ons adoptieplatform bevat daarom veel interactieve elementen waarbij de gebruiker wordt uitgedaagd om net dat extra stapje te zetten.

Binnenkort vind je hier screenshots van het adoptieplatform.

Wie?

In principe kan ons leertraject bij iedere organisatie worden ingezet. Het best past dit echter bij middelgrote tot grote organisaties die met Microsoft Office 365 een andere manier van werken willen introduceren. Onze opdrachtgevers zijn dan ook vaak HR- of Communicatieafdelingen of het hogere management. Daarnaast worden onze diensten ook afgenomen door Microsoftpartners die Microsoft Office 365 (technisch) implementeren bij hun klanten. We hebben een bewezen trackrecord en het resultaat is een tevreden klant die succesvol gebruik maakt van Microsoft Office 365.

Klaar voor echt gebruik?

Wil je meer weten over onze unieke aanpak? Neem dan contact met ons op!

Twijfel je nog, dan komen wij uiteraard graag bij je langs om een demo te geven zodat je kunt ervaren wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact

De consultants van Eneebel komen graag met je in contact. Wil je meer weten, stuur ons een email dan nemen we direct contact met je op.

  • info@eneebel.nl
  • Kennedyplein 200, 5611 ZT Eindhoven
Placeholder