Onze initiatieven rond het Corona virus.

Raymond WigmoreNieuws

Gratis online adoptieplatform en middelen

Wij werken hard aan verschillende initiatieven die wij gratis beschikbaar zullen stellen voor zorg- en hulpinstellingen. Zo komt er binnenkort een aanpassing in ons adoptieplatform waardoor wij een aantal van onze online adoptiemiddelen gratis ter beschikking kunnen stellen voor dit soort organisaties die juist nu versneld aan de slag willen of moeten gaan met Microsoft Teams.

Daarnaast is ons team bezig met het opstellen van een aantal documenten over houding en gedrag bij het werken via Microsoft Teams, zodat die los van ons adoptie platform kunnen worden gedeeld. Deze voorbeelden van ‘gedragsregels’ en werkwijzen hebben we de afgelopen jaren bij diverse organisaties in verschillende branches succesvol geïmplementeerd. Al deze documenten gaan we delen via onze social media kanalen.

Wilt u meer informatie over onze initiatieven rond het Corona-virus of contact met ons opnemen over onze complete aanpak voor adoptie van het nieuwe werken? Volg ons op LinkedIn en/of stuur een mail naar info@eneebel.nl zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over deze initiatieven en ons programma.

Het team van Eneebel staat klaar om u te helpen met anders te veranderen en wenst iedereen veel wijsheid en kracht, maar ook verbinding en warmte toe in de komende periode!

Terug naar overzicht